Veel gestelde vragen

Heb je een vraag voor ons? Kijk hieronder of jouw vraag al een keer beantwoord is. Staat je vraag hier niet bij, neem dan contact met ons op.

Op dit moment leveren wij in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Spanje (Ibiza).

brafashion.nl is niet zelf verantwoordelijk voor de bezorging van de pakketten, maar doet er alles aan om alle bestelde producten nog de volgende dag thuis te laten bezorgen. Zolang u voor 16:30 besteld hebt en het product op voorraad is, zullen wij het nog diezelfde avond aan onze vervoerder meegeven. Die draagt er zorg voor dat het de volgende werk dag bij u wordt aangeboden.

Na u besteling sturen wij een bevestigingsmail.

U klikt met de muis op het artikel. Vervolgens klikt u op bestellen, maak een keuze in kleur en maat, klikt met de muis verder, vervolgens op bestellen. U vult u gegevens in daarna op bestelling versturen.

U kunt betalen via I-DEAL

Voorwaarden voor retour zenden van de bestelling is dat we hierover worden bericht binnen enkele dagen na ontvangst! Ruilen / Reclameren mag binnen 8 dagen na ontvangst. Hou er rekening mee dat de porto van retourzendingen voor eigen rekening zijn. U kunt de factuur erbij sluiten met de vermelding ruilen voor.... Zodra de bestelling binnen is, versturen wij het geruilde artikel gratis naar U toe.

Voorwaarden voor retour zenden van de bestelling is dat we hierover worden bericht binnen enkele dagen na ontvangst! Ruilen  mag binnen 8 dagen na ontvangst. Hou er rekening mee dat de porto van retourzendingen voor eigen rekening zijn. Het geld van het geretourneerde artikel staat binnen 30 dagen na aankomst op retouradres retour op uw rekening. Je krijgt je geld terug op de rekening waarmee je hebt betaald.

De leveringstermijn bedraagt 1 tot 3 werkdagen.

Ja dat kan. Bij het invullen geeft u het gewenst adres op.

contact informatie

Showroom:
Maasdijkseweg 126
2291 PJ, Wateringen NL

Telefoon: +31 (0)6 48 79 13 82
E-mailadres: Tatjana_stap@hotmail.com

KVK nummer: 60238348
BTW nummer: NL219516467B01

Routebeschrijving met Google Maps
Contact formulier

openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 - 15:00
Woensdag 10:00 - 12:00
Donderdag 12:00 - 15:00
Vrijdag 10:00 - 15:00
Zaterdag gesloten
Zonday gesloten