Exclusive Bra & Fashion

Welkom bij Exclusive Bra & Fashion. Brafashion vertegenwoordigd de schoonheid van exclusiviteit van lingerie en mode.

Welkom allemaal. Ik zal mijn even voorstellen.

Mijn naam is Tatjana van der Stap, en ik ben zelf enorme fan van prachtige , om bij weg te dromen outfits voor dancefeesten, carnaval, themafeesten, vrijgezellenfeesten, bruidsnachten etc. Ik heb diverse outfits voor mijzelf gemaakt waar ik altijd veel complimenten op heb gekregen. Daarom wil ik graag mijn passie en hobby en beroep met jullie delen.

In deze webshop zie je verschillende Bh's , Bh's setjes, Bikini's, Monokini, Body's, en Korsetten. Ik maak en vermaak dit allemaal zelf zodat het van zeer goede kwaliteit is. Elk outfit is in de gewenste maat op bestelling te krijgen. Houd wel rekening mee met het feit dat je misschien niet exact dezelfde outfit kan krijgen als op de foto. Het kan iets verschillen omdat de matrialen niet altijd op voorraad zijn.

Ik maak ook spoed bestellingen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Ook is het mogelijk om outfits te huren voor bijv: Danseressen, Events, Hostes, Fotoshoots, Modeschows. Contact mij gerust voor vragen over de huur prijs van de outfits.

Dus wil jij ook een exclusief en uniek handgemaakt DIVA outfit? Aarzel niet en neem contact met mij op. Dan maak ik samen met jouw wensen de perfecte outfit voor jou !!!

 

contact informatie

Showroom:
Maasdijkseweg 126
2291 PJ, Wateringen NL

Telefoon: +31 (0)6 48 79 13 82
E-mailadres: Tatjana_stap@hotmail.com

KVK nummer: 60238348
BTW nummer: NL219516467B01

Routebeschrijving met Google Maps
Contact formulier

openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 - 15:00
Woensdag 10:00 - 12:00
Donderdag 12:00 - 15:00
Vrijdag 10:00 - 15:00
Zaterdag gesloten
Zonday gesloten